Step Intervall er en effektiv gruppetime med intervaller som veksler mellom bruk av stenger/vekter og skrittkombinasjoner på step. Her trenes både kondisjon ogmuskulatur til motiverende musikk.

Hvem passer Step intervall for?

Dette er en effektiv treningstime som passer for alle, uavhengig av fysisk form. Dersom treningsøkten skulle oppleves for hard, kan du alltids utføre treningen i eget tempo. Si gjerne ifra dersom du har skader som gjør at du ikke kan hoppe, da jobber du i stedet mer på gulvet.

Fordelene med Step intervall

Gruppetimen sørger for en morsom treningsøkt som forbrenner kalorier på en effektiv måte. I kombinasjon med vektløfting, vil du også forbrenne en del etter trening. Årsaken skyldes bygging av muskulær styrke i mage, lår og skuldre. Kombiner gjerne Step intervall med rene styrkeøkter, da får du trent litt av hvert.

Book time

Ønsker du å prøve ut Step intervall? Book time via vårt booking-system. Det finner du også i menyen ovenfor. Har du tilbakemeldinger på vår time? Ta gjerne kontakt med oss dersom du har noe på hjertet, eller det er noe du lurer på.