Gruppetime med uttøying av de store muskelgruppene i kroppen. Målet med stretching, også kalt bevegelighetstrening, er å forlenge musklene og få økt bevegelighet til å gjøre det du vil. Ved hjelp av foam roller (eller massasjerulle), et sylinderformet hjelpemiddel, kan du å oppnå ulike og fordelaktige effekter i muskulaturen.

Hvem passer Uttøying/stretch for?

Dette er en skånsom treningsøkt hvor bevegelighet og muskelforlenging er i fokus. Treningsøkten er derfor godt egnet for alle som skulle ønske å prøve bevegelighetstrening, uansett fysisk form og alder.

Fordelene med Uttøying/stretch

Stretching kan hjelpe deg som har dårlig bevegelighet og ønsker økt fleksibilitet/leddutslag, bedre kroppsholdning eller å forebygge smerter i nakke/rygg/skuldre. Ved å strekke bindevevet gir du musklene mer plass å vokse på. Treningen kan godt kombineres med styrketrening, for en god effekt.

Book stretching

Ønsker du å prøve ut denne treningsformen? Book time på denne siden. Dersom du skulle ha spørsmål til våre timer, ta kontakt med oss via vårt kontaktskjema, telefonnummer eller e-post på denne siden.