1. Behandlingsansvarlig av din data

Condis AS er behandlingsansvarlig for personopplysningene (som angis nedenfor i pkt. 2) og lagrer og behandler dine personopplysninger i henhold til personopplysningsloven med forskrifter.

2. Hvilke personopplysninger blir behandlet?

Condis AS behandler følgende informasjon for å oppfylle formålet med behandling av personopplysningene:

  • Navn
  • Kontaktinformasjon
  • Kjøps-/salgsbetingelser
  • Besøkshistorikk på treningssenteret
  • Kjøpsstatistikk samt informasjon om produkter og tjenester som er solgt eller kjøpt

 3.  Hvorfor innhenter vi opplysninger?

Dine personopplysninger og den innsamlede informasjonen vil bli benyttet av Condis AS for at vi skal kunne yte god service, oppfylle vår del av avtalen, drive markedsføring og oppfylle de krav som ellers stilles til virksomheten vår.

4. Underleverandører (databehandlere)

Condis AS benytter underleverandører for å gjennomføre tjenesten, herunder til å drifte kommunikasjonsverktøy. Vi kan også engasjere samarbeidspartnere for å utføre analyser og spørreundersøkelser. Dette gjør det mulig å tilby deg som kunde bedre betingelser og tjenester. Condis AS er ansvarlig for all databehandling utført av underleverandører. Databehandleren skal etter avtale med oss behandle personopplysningene dine på den måten vi bestemmer. Vi pålegger databehandleren å sørge for en forsvarlig informasjonssikkerhet, herunder at persondata ikke kan overdras til andre.

5. Overføring av personopplysninger til tredjepart

Som kunde er du beskyttet av personopplysningsloven, noe som innebærer at personopplysningene du gir oss, ikke vil bli delt eller spredt til tredjeparter. Opplysningene behandles konfidensielt og brukes utelukkende til de formål som fremgår av siden, og som du godkjenner når du fyller inn opplysningene dine som kunde hos oss. Dermed kan du alltid føle deg trygg når du oppgir opplysninger til oss.

6. Retten til innsyn og endring av personlig data

Du kan kontakte oss og få vite hvilke personopplysninger som er registrert om deg. Dersom opplysningene er feil, ufullstendige eller irrelevante, kan du kreve at de skal rettes eller slettes. Du kan når som helst melde deg av vår kommunikasjonstjeneste. Da benytter vi ikke dine opplysninger til markedsføringsformål (for eksempel utsendelse av SMS og nyhetsbrev).

Kontaktdetaljer til Condis:
Solheimveien 112, 1473 Lørenskog
Tlf: 67 98 06 60
E-post: post@condis.no

7. Avmelding av digital kommunikasjon

Om du ikke ønsker SMS eller nyhetsbrev, respekterer vi selvsagt det.

Våre abonnenter kan enkelt melde seg av vår e-postservice (nyhetsbrev). Dette kan du gjøre gjennom å klikke på avmeldingslinken som finnes i nedre del av alle nyhetsbrev fra Condis eller ved å logge inn på «Mine Sider» på condis.no.

Ønsker du ikke å motta SMS? Da kan du sende SMS med kodeord Condis til 2012.

Om du har spørsmål om våre kommunikasjonskanaler via SMS eller nyhetsbrev, er du velkommen til å sende oss en e-post til post@condis.no