BODYATTACK™ er en sportsinspirert kondisjonstrening for å utvikle styrke og kondisjon. Høypuls intervalltrening kombinerer med atletiske aerobic-øvelser, med styrke og stabiliseringsøvelser. Våre instruktører leder deg gjennom gruppetimen med energifylte toner. Her kan du forbrenne mye på én effektiv time!

 

Hvem passer BODYATTACK™ for?

Dette er trening som passer for deg som har et treningsgrunnlag fra før. BODYATTACK™ er en høyenergisk gruppetime, som kombinerer løping, hopping og styrke. Du vil derfor kunne få fullt utbytte av treningen på denne timen.

 

Fordelene med BODYATTACK™

Med BODYATTACK™ trener du hele kroppen, samtidig som du forbrenner kalorier og former kroppen. Utholdenheten din økes og koordinasjonen forbedres. Dette vil gjøre deg bedre rustet i alt du gjør, uansett arbeidsoppgave. Treningen gir deg det  du trenger for en optimal hverdag.

 

Booke time hos oss i dag

Du kan booke time i menyen ovenfor, eller ved å klikke deg videre på denne lenken. Vi vil oppdatere timeplanen vår kontinuerlig. Har du noen spørsmål til BODYATTACK™ , ikke nøl med å ta kontakt. Vi hører gjerne fra deg dersom du har innspill på våre gruppetimer. Ta kontakt her.