BODYSTEP™ er en moderne versjon av Step. Timen består av enkle og atletiske øvelser som gir deg energi, kraft og glede.

Er du ukjent med step? I denne timen benytter vi step-kasser som enkelt kan justeres i høyden, alt etter hvor effektivt du ønsker å trene. Treningsøkten kan sammenlignes med å gå opp og ned trapper, på en treningseffektiv og morsom måte. Si gjerne ifra dersom du er ny, så hjelper vi deg gjerne i gang. Heldigvis trenger du ikke å bekymre deg over avanserte og koordinerte trinn når du trener BODYSTEP™. Dermed trenger du ikke mange step-timene før du har teken på step.

Hvem passer BODYSTEP™ for?

Dette er en gruppetime tilpasset alle. Som nevnt tidligere; er du ukjent med step så sørger vi for god opplæring. Har du deltatt på fem step-timer, vil treningsformen komme like naturlig som sykling. Ønsker du mer puls under treningen er det bare å justere på step-kassen. Det er derfor en gruppetime for alle som ønsker å få opp pulsen.

Fordelene med BODYSTEP™

BODYSTEP™ sørger for å sette systemet i 6-gir. Du vil kjenne pulsen øke samtidig som du får bedre ytelse. Hvis du trener BODYSTEP™ regelmessig vil du forbedre kondisjon, koordinasjon og styrke. Du vil i tillegg få økt forbrenning, og shaping av ben og rumpe.

Booking av time

Ønsker du å booke time? Klikk her for en oppdatert kalender.
Lurer du på noe i forbindelse med vår gruppetime? Ta kontakt med oss her.