Tren hele kroppen med Body Workout. Dette er en gruppetime som kombinerer lette skrittkombinasjoner eller step-bevegelser, med styrkeøvelser. Timen starter oppvarming med lett aktivitet, deretter benytter vi kropp, strikk eller manualer for å trene hele kroppen. Det er derfor en god time for deg som ønsker å få mye ut av en treningsøkt.

Hvem passer Body Workout for?

Gruppetimen passer for alle som ønsker å delta. Treningen er enkel og stegene er enkle nok til at alle får mestringsfølelse i løpet av kort tid.

Fordelene med Body Workout

Dette er en god gruppetime som utfordrer hele kroppen. Du får derfor trent både bein, armer, rygg og mage. Siden timen er tilpasset alle, er det en flott time å ta med flere venner på.

Book time

Ønsker du å booke en gruppetime i Body Workout? Se vår oppdaterte timeplan i menyen ovenfor. Du kan også klikke deg videre på denne lenken. Her vil du kunne velge ditt treningssenter, og få oversikt over gjeldende gruppetimer 2 uker frem i tid.
Ønsker du å vite mer om vår gruppetime? Ta kontakt med oss her. Vi setter stor pris på enhver tilbakemelding, slik at vi alltid kan gi deg den beste treningsopplevelsen.