Cycling er en supereffektiv treningstime for deg som ønsker å få bedre kondisjon og forbrenning. Motstanden på sykkel regulerer du selv etter ditt treningsgrunnlag. Det er derfor cycling er en treningsform som passer for de fleste.
Deltar du på våre gruppetimer regelmessig vil du kunne oppleve flere fordeler. Rumpe og lår får en kraftig treningsøkt, samtidig som du ikke belaster knær eller hofter. Mage og rygg får også treningsbelastning, og du velger selv hvor mye du ønsker å sitte eller stå i løpet av en treningsøkt.

På Condis Lørenskog kjøres alle cycling time med SUUNTO System. iQniter gir deg en effektiv pulsbasert time, der du som deltaker kan følge ditt eget pulsnivå gjennom en intensitetsmake som vises på %.

Polarpulsbelte H7 og H10 samt pulsarmbåndet Polar OH1 kan kobles til iQniter. Medlemmer registrerer beltet sitt på my.iQniter.com og deretter er det bare å bruke. Alt skjer automatisk!

Etter timen får du, som bruker SUUNTO systemet, en rapport i forhold til % pulssoner og kaloriforbruk.

Puls Cycling Intervall – 45 minutter
Intervall trening hvor du jobber opp i pulsområde 88% til maks med hvileperiode. Intervaller i timen kan være av ulik lengde.
(passer for deg som har trent litt)

Puls Cycling 1 – 45/55 minutter
En kondisjonstime hvor det kan variere med korte og lange intervaller gjennom timen. Her jobber du i pulsområde 88-92 %. Intensiteten styrer du selv gjennom timen.
(passer for alle)

Puls Cycling – 55 minutter
Kondisjonstrening med lange intervaller. Gjennom timen kjøres det 2-3 topper. Intensitet på timene ligger i stor grad mellom 83 og 92% men i løpet av timen, gjerne på siste toppen jobber man i pulsområde over 92%.
(passer for deg som har trent litt)

Langkjøring
I denne timen ligger du og jobber i pulsområde mellom 78% -85%. Noen «hvile» etapper. En utholdenhetstime med lange intervaller. Perfekt for deg som skal trene seg opp mot et sykkel løp.
(Passer for alle som ønsker en lang treningsøkt, med lavere intensitet)

Happy Friday Cyling – 45 minutter
Denne timen passer for deg som ikke har syklet så mye, eller for deg som trener en del. Mostand bestemmer du selv. Masse moro og motiverende musikk gjennom hele timen. Her glemmer du hvor sliten du er.
(Passer for alle)

Senior Cycling – 45 minutter + 10 minutter stretch
En enkel time som passer for deg som er godt voksen. En god treningsøkt med godt humør på en spinning sykkel. Motstanden på sykkel regulerer du selv. Etter 45 min kan du velge om du vil stretche i 10 min. Det er aldri for sent å begynne. Kom og prøv. (Passer for alle)

Book time her! Her finner du også flere spennende timer du kan kombinere med Cycling. Gjerne i kombinasjon med en styrkeøkt.