F.I.T. er en videreutviklet form for sirkeltrening. Det er i hovedsak funksjonell trening satt i system og utføres med høy puls og intensitet. Treningen har fokus på tidsintervaller og ikke på antall repetisjoner. Dette er en treningsform som er svært økende i popularitet, da man effektivt trener hele kroppen både styrke- og kondisjonsmessig. Husk å vær oppvarmet til timen.

Hvem passer Functional Intensive for?

Dette er en gruppetime som passer best for deg som allerede er godt trent. Dette er en høyintensiv trening du vil få mye ut av. Det er derfor en perfekt treningsøkt for deg som ønsker å komme i enda bedre form, eller vedlikeholde ditt treningsgrunnlag.

Fordelene med Functional Intensive

Gruppetimen er variert, og fokuserer på å aktivisere flere muskelgrupper. F.I.T er derfor godt egnet for deg som ønsker å trene hele kroppen, men som kanskje ikke har all verden av tid til rådighet.

Book time i dag

Se vår oppdaterte timeplan og book time. Hos oss kan du booke time 2,5 dager frem i tid, dersom det skulle være behov for det. Er det noe du skulle lure på i forbindelse med vår gruppetime? Hør gjerne med oss i resepsjonen. Ellers er vi også tilgjengelig via andre kommunikasjonskanaler, som e-post, kontaktskjema og telefon.