Den opprinnelige russiske treningsformen har sitt opphav fra 1700-tallet, og har siden blitt brukt innen utallige idrettsgrener i Russland.

Hvem passer Kettlebell for
Dette er en allsidig treningsform som bedrer styrke, utholdenhet, bevegelighet, hurtighet, balanse og koordinasjon. Passer for alle uansett alder og form.

Kettlebell
Trening med kettlebells er effektiv og variert. Kettlebell blei nylig blitt kåret til verdens mest effektive styrketrening.

Kettlebell Core
En time med intervaller som veksler mellom bruk av KB og egen kroppsvekt. Her trenes både kondisjon og muskulatur. En fin time til å kombinere med andre type timer eller egentrening.

Book time her!

Ønsker du å booke time eller sjekke ut vår aktivitetskalender? På denne siden finner du mer informasjon om når våre treningstimer er. Det er mulig å booke inntil 2,5 dager på forhånd.

Dersom du skulle ha spørsmål vedrørende denne timen, kan du ta kontakt med oss i resepsjonen, eller via denne siden. Vi setter stor pris på enhver tilbakemelding på våre timer, slik at vi alltid kan videreutvikle disse.