Pilates er en treningsform utviklet av Josef Pilates på tidlig 1900-tallet. Treningsformen går på hele kroppen, med fokus på balanseevnen i vårt bevegelsesapparat. Man arbeider med kraft, fleksibilitet, holdning og kroppskontroll, samtidig med bruk av riktige pusteteknikker. Kjernemuskulaturen (powerhouse) bli styrket for hver eneste time.

Pilates
Hos oss kan alle delta på Pilates. Dette er en gruppetime tilpasset for alle uansett alder eller treningsgrunnlag. Helsen er det mest verdifulle du har, og vi bør investere i å få en sterk og smidig kropp.
Viderekommende vil i all hovedsak benytte kroppsvekt med belastning, samt hjelpemidler som ball for å utfordre bevegelse, styrke og stabilitet. Man oppnår bedre kroppskontroll. Pilates vil kunne hjelpe deg til en bedre hverdag, spesielt dersom du har stillesittende arbeidsoppgaver. Treningsformen er også gunstig for deg som ønsker å takle negativt stress.

 

Pilates stor ball
Uansett alder og treningsgrunnlag er dette er en time som passer for alle. Pilates med stor ball er en skånsom og behagelig treningsform, som krever lite koordinasjon og utholdenhet. Dette er en treningstime alle kan klare å være med på!
Ved å styrke kjernemuskulaturen vil du kunne få en bedre holdning, og stabilitet i hverdagen. Det vil også kunne bidra til å dempe smerter i ryggen. Treningstimen er noe alle kan være med på, og det kan derfor være enkelt å mobilisere vennegjengen eller treningspartnere til å delta. Det vil også gjøre det enklere for deg å trene regelmessig, og skape gode vaner i hverdagen. Pilates med stor ball er en behagelig og avstressende gruppetime. Treningstimen er en form for styrketrening på ball, med fokus på kjernemuskulaturen, pust og kroppsbevissthet.

Er det noe du lurer på i henhold til Pilates? Hør gjerne med oss i resepsjonen, eller via denne siden. Vi hjelper deg gjerne dersom du er usikker på hvilken gruppetime som er best egnet til deg.

Book time her! 

Det er mulig å booke inntil 2,5 dager på forhånd.