Hos Condis kan vi tilby trening for deg som er eldre – Senior Trening
Vi tilbyr morsomme treningstimer i sal hvor du kan delta på Senior Workout, Senior Dancemix Light, eller Senior Cycling. Det er aldri for sent å starte treningen!

Disse timene er tilrettelagt for deg som er godt voksen. Forskning viser at styrketrening er den viktigste treningsformen du kan gjennomføre for å bygge opp muskler og senke risikoen for muskeltap. Deltar du regelmessig på våre timer vil det kunne bidra til å bremse det aldersbestemte tapet av styrke og muskelmasse. Treningen vil også være positivt for bedre skjelett og bedre holdning. Økt fleksibilitet kan redusere risikoen for eventuelle fall. Hos oss kan du i tillegg delta på våre sykkeltimer for godt voksne. Dette er en morsom time med mye godt humør. Underveis i treningen vil våre instruktører hjelpe deg med gode råd, slik at du får maksimalt ut av treningen tilpasset din kropp. Si gjerne ifra dersom du har spesielle sykdommer vi bør være oppmerksom på.

Senior Workout
En enkel time som passer for deg som er godt voksen. En god treningsøkt med mye godt humør i sal eller spinning. Det er aldri for sent å begynne. Kom og prøv. (Passer for alle)

Senior Dancemix Light
En lett kondisjons time med enkle danse bevegelse for deg som er godt voksen.
En time med enkle danse bevegelser, motiverende musikk og mye godt humør i sal. Det er aldri for sent å begynne. Kom og prøv. (Passer for alle).

Senior Cycling
En enkel time som passer for deg som er godt voksen. En god treningsøkt med godt humør på en spinning sykkel. Motstanden på sykkel regulerer du selv. Etter 45 min kan du velge om du vil stretche i 10 min. Det er aldri for sent å begynne. Kom og prøv. (Passer for alle).

Book time her!

Hos oss kan du booke time inntil 2,5 dager i forveien. Spør oss gjerne dersom du er usikker. Vi hjelper deg gjerne i resepsjonen på våre treningssentre, vi er også tilgjengelig via kontaktskjema, telefon og e-post.