Dette er en omfattende trening for kropp og sinn som påvirker positivt på bevegelse, konsentrasjon, styrke og pust.
Hos oss kan du velge mellom to ulike tilnærminger til Yoga, klassisk og dynamisk.

Vinyasa Flow Yoga
Deltar du på vår klassiske time vil det bidra til å styrke kropp og sinn, samt balansere kropp og redusere stress. I denne timen vil vi kombinere fysiske øvelser, pusteteknikker, dybdeavspenning og meditasjon. Yoga har sine røtter i Nord-Indisk yoga-tradisjon. Dette er en time som passer for alle, alt fra nybegynnere til eksperter.

Easy Vinyasa Yoga
Gruppetimen gir deg flere fysiske utfordringer. I denne yogatradisjonen kobinerer du bevegelse og pust, dette sørger for at du utvikler muskelstyrke, fleksibilitet og utholdenhet. Øvelser og stillinger gjennomføres i en jevn flyt i en serie av faste sekvenser som repeteres. Denne yoga-tradisjonen tilhører den sørlige delen av India, og det kan være en fordel om du har et treningsgrunnlag å gå ut fra.

Fordelene med Yoga
Som nevnt får du flere fordeler ved å delta på våre Yoga-timer. Ønsker du å stresse ned i hverdagen er klassisk Yoga et godt valg. Yoga veien å gå. Disse kan også kombinere for en variert trening. Vi tilbyr workshop i yoga.

Book time her!

Har du spørsmål til våre time? Ikke nøl med å ta kontakt. Vi er tilgjengelig i resepsjonen, men også via kontaktskjema, telefon og e-post.