EasyLife er et langvarig program for deg som skal ned i vekt, gjennom varig endring av livsstil. Nøkkelordene er fysisk aktivitet, sunt og normalt kosthold og motivasjon. Det store målet er at du finner en livsstil du skal kunne leve godt med resten av livet.

Interessert? Ta kontakt med Kaja på kaja@condis.no»

EasyLife er ikke et slankekurs, men mange går ned svært mye i vekt, særlig i starten. Vel så viktig er det å lære om kosthold, og å komme i gang med regelmessig trening. Dette får du god hjelp og støtte til. Vi starter treningen forsiktig for deg som ikke har trent tidligere. Alt skjer i ditt tempo.

Varig endring av mat, trening og tankegang

Hovedhensikten med EasyLife er å få til en varig endring av dine vaner i forhold til mat, trening og tankegang. Helheten og langvarigheten i EasyLife har vist seg å være en nøkkel til et nytt og bedre liv med mer energi, overskudd og livsglede. Alle som følger EasyLife sin trappetrinnsmodell er garantert å gå ned sine ønskede kilo.

Eget gruppetreningstilbud hos Condis Økern

Vi har egne gruppetreningstilbud for våre EasyLife-deltakere om du ønsker å være med her. Alle får oppfølging av gruppeinstruktør/medlemstrener som hjelper deg å komme i fysisk aktivitet. EasyLife er et program som hjelper deg til en varig livsstilsendring og bedre helse. Du får veiledning underveis mot dine egne mål i forhold til kosthold, fysisk aktivitet og positiv tankegang.

EasyLife på 12 måneder

På Condis Økern tilbyr vi EasyLife på 12 måneder. Du er med i en fast gruppe som møtes 24 ganger i løpet av EasyLife-året. Trening kommer i tillegg. Du får din egen EasyLife-bok, hvor alle leksjonene om trening, kosthold og motivasjon er beskrevet. Programmet er for deg som vil komme i gang med en sunnere livsstil, enten du trenger hjelp til å komme i gang med fysisk aktivitet eller spise sunnere og bedre. Forøvrig er alle trenings- og kostholdsråd basert på statlige anbefalinger. Vi hverken veier mat eller teller kalorier. Enkle gode tommelfingerregler er vårt motto.

I EasyLife-Nytt kan du lese om hvor fornøyde deltakerne er. Siden oppstart i 2004, ser vi at mange av våre deltakere klarer å holde vekten etter at de er ferdige.

Med EasyLife hos Condis Økern går du raskt ned i vekt, noe som motiverer til innsats for å finne en ny og god livsstil.

Interessert? Ta kontakt med Kaja på kaja@condis.no»