Ny oppdatering 19.juni

Nå er vi ENDELIG åpne igjen 24 timer i døgnet!
NB! Det er fortsatt EKSTREMT VIKTIG at alle følger de gode hygienerutinene. Her er alle «vaktmestere» for å følge og se til at disse blir overholdt.

Rutiner:
– Antibac ved ankomst, og jevnlig under opphold.
– Det er påbudt å rengjøre alle kontaktpunkter på maskiner etc. før/etter bruk. La sprayen virke 1 minutt, dette er viktig for å drepe alle evt. bakterier.
– Hold 1 meter avstand fra andre på senteret. 2 meter ved høyintensitetstrening.

God trening! Vi ses på Condis Økern.

Ny oppdatering 12.juni

Kjære medlem

Mandag 15.juni kl. 09.00 åpner vi dørene igjenJ Endelig kan vi ønske dere hjertelig velkommen tilbake til trening her på Condis Økern! Det har vært 3 lange og frustrerende måneder, men vi takker dere alle for deres tålmodighet og forståelse i denne perioden. Den endelige avgjørelsen om åpning av treningssentrene, ble tatt nå kl. 14.00 i dag, vi valgte derfor å vente med å sende ut informasjon til dette var bekreftet. Det vil bli en del restriksjoner, krav og forventninger til både oss som treningssenter, og dere som medlemmer. Det er derfor veldig viktig at alle respekterer disse nye reglene og rutinene, slik at vi ikke risikerer at smitte av Covid-19 spres her i våre lokaler, og at vi blir stengt ned igjen.
Vi ønsker å åpne den første uken under litt kontrollerte former, med at vi åpner dørene til treningssenteret kl. 09.00, og stenger kl. 21.00, mandag t.o.m. fredag. Det vil bli foretatt en evaluering gjennom disse dagene, for å se hvor raskt vi kan komme tilbake til å tilby trening 24/7 igjenJ Vi vil være bemannet i hele dette tidsrommet, mens resepsjonen vil holdes åpen mellom kl. 13.00 og 21.00. Det vil da ikke være mulig å trene utenom dette tidsrommet de første 5 dagene. Vi håper på forståelse for dette, da det som sagt er veldig viktig at både vi som treningssenter, og dere som medlemmer, kommer inn i nye rutiner med smittevern og renhold.

Her er viktige punkter som må hensyntas:

Styrketreningsrommene, sal-/sykkeltimer og kondisjonsavdelingen vil åpnes, men med et tilpasset tilbud, for å imøtekomme de krav vi har blitt pålagt, i forhold til antall deltakere på timer, avstand mellom maskiner osv.
Noe av utstyret vil bli «sperret» for bruk, slik at man klarer å opprettholde korrekt avstand mellom medlemmene som trener.
Vi er pålagt å holde kontroll på når alle medlemmer trener. Ingen vil nå slippe inn uten å registrere seg, alle må ha med medlemskort eller mobil for å registrere seg når de kommer. Dette for å kunne gjennomføre smittesporing, dersom dette skulle oppstå. Vi har ikke kapasitet til å registrere inn manuelt, da dette resulterer i opphopning av mennesker i resepsjonsområdet. .
Trenings-/yogamatter har blitt fjernet, og om man har behov for bruk av dette, må man ta med sin egen.
Dusjer og garderober vil bli åpnet. Kravet er at man skal holde minimum 1 meter avstand i vanlige soner, det er derfor viktig at man bruker sunn fornuft i forhold til bruk av garderobeskap og dusjer, slik at dette blir respektert. Soner der man svetter mye, må man holde 2 meter avstand, dette gjør det derfor umulig for oss å åpne badstuene i denne omgang.
Vi har plassert ut godt med flasker med desinfiseringsmiddel, og dette må alle bruke etter at man har benyttet en maskin, på grep og kontaktpunkter. Vi har også plassert ut godt med «stasjoner» med hånddesinfisering.

Som de fleste av dere sikkert har registrert, ble alle medlemmer belastet treningsavgiften for mars måned, mens faktureringen for april, mai og juni ble stanset. Neste treningsavgift, for juli måned, vil da belastes/forfalle den 20.juli. Det har nå gått 3 måneder med stengte lokaler, og vi har stanset 3 faktureringer, slik at ingen da skal ha blitt belastet for et tilbud de ikke har kunnet benytte. Dersom dere har spørsmål rundt dette, kan dere sende oss en henvendelse til bengt@condis.no eller kaja@condis.no

Det vil komme tilpasninger i timeplaner og åpningstider de første ukene, så det er viktig at dere følger med på facebook og hjemmeside, slik at dere holder dere informert.

Vi gleder oss masse til å se dere tilbake på trening igjen, og vise frem våre nyoppussede lokaler 🙂

Sportslig hilsen
Alle oss på
Condis Økern

Ny oppdatering 11.mai

Kjære medlem

Condis Økern må dessverre meddele dere at åpning av treningssentrene i Norge ble utsatt nok en gang. Denne gang har regjeringen satt en foreløpig, og sannsynlig dato for åpning, til den 15.juni. Denne avgjørelsen var veldig overraskende på hele treningsbransjen, som hadde forberedt seg på en åpning innen «et par uker». Bransjen har jobbet veldig hardt for å tilfredsstille de kravene og retningslinjene, som har blitt pålagt bransjer og aktiviteter det er naturlig å sammenlikne med, men fikk likevel liten forståelse og støtte for vårt sterke ønske om å få lov til å åpne dørene igjen.
Vi har full forståelse for at dette er fryktelig skuffende for dere alle, som ønsker å komme i gang med innendørstreningen i forskjellige former igjen, men håper dere alle klarer å holde motivasjonen og aktiviteten i gang en stund til utendørs. Vi ønsker mer enn noe annet å kunne åpne dørene igjen, men kan dessverre lite annet gjøre enn å forholde seg til dette vedtaket. Vi har naturligvis satt alle medlemskap på frys videre, og har stoppet alle krav om betaling for både mai og juni.

Vi vil samtidig takke dere for all støtte og hyggelige tilbakemeldinger vi har fått gjennom denne tiden, og gleder oss veldig til å se dere tilbake i trening her på Condis igjen

Sportslig hilsen alle oss på
Condis Økern

Oppdatering 27.april

Kjære medlem

Situasjonen og status vedrørende åpning er dessverre fremdeles uforandret. Vi har enda ikke fått noen informasjon om når vi får lov til å åpne opp igjen. Det eneste vi har blitt informert, er at det den 15.april ble sendt til Helseminister Bent Høie, en «bransjestandard for gjenåpning av treningssentrene», utviklet av bl.a. Hovedorganisasjonen Virke. Mange synes og mener at treningssentrene har fått altfor lite oppmerksomhet i media, og at bransjen har blitt litt glemt. Det kan synes vanskelig å forstå hvorfor organisert idrett, både innendørs og utendørs, har fått lov til å sette i gang igjen i mindre grupper, mens treningssentrene har fått et foreløpig nei. Vi i bransjen tror derfor at gjennom et påtrykk fra Virke og andre aktører via media, vil føre til at vi i løpet av første halvdel av mai kan få lov til å åpne dørene igjen, med restriksjoner.
Vi håper derfor at dere klarer å smøre dere med tålmodighet litt til, og fortsetter å være så aktive dere klarer både utendørs og innendørs på egenhånd, og så håper vi på at vi sees igjen om ikke altfor lang tidJ Så fort vi vet noe mer konkret, vil vi publisere dette på både Facebook og hjemmesiden vår.

Sportslig hilsen alle oss på
Condis

Oppdatering 7.april

Kjære medlem

Condis Økern har tatt en avgjørelse om å stoppe all fakturering av medlemsavgift. I første omgang gjelder dette for perioden 1.-30.april, med betalingsforfall den 20.april, men kan og vil bli utvidet om situasjonen krever det. Ingen vet hvor lenge korona viruset vil true samfunnet vårt, eller når regjeringen slipper opp på de tiltakene som er iverksatt for å begrense spredningen. Dette er en avgjørelse vi har tatt da vi opplever situasjonen veldig uoversiktlig og vanskelig å forholde seg til, både for oss som treningssenter og for dere som medlemmer. (Vi fikk beskjed om å stenge dørene med kun et par timers varsel den 12.mars, og var i første omgang stengt frem til 26.mars. Nå er dette utvidet til 13.april, men pr. i dag tyder dessverre lite på at vi vil få tillatelse til, eller at det er trygt, å åpne på dette tidspunktet heller.)

En del av dere har allerede sendt forespørsel om å fryse medlemskapet pr. e-post, og fått dette bekreftet og innvilget. Ettersom tidspunktet for åpning er umulig for oss å forutse, velger vi derfor nå å stoppe medlemskapet, og utsendelse av fakturaer, for alle våre medlemmer, inntil vi får tillatelse til å åpne treningssenteret igjen. Vi vil likevel rette en stor takk til dere alle, som har vist så stor forståelse for denne vanskelige situasjonen vi befinner oss i. At så mange av dere sa seg villige til å være med på å støtte oss med å la betalingen gå videre, varmet godt, og viser at Condis Økern er et sted mange liker å være, og å bruke fritiden sin på, så tusen takk for detJ Vi vil etter beste evne holde dere informert om situasjonen, og hva som skjer videre.

Vi ønsker dere alle en riktig god og aktiv påske, og gleder oss til å se dere igjen snart.

Sportslig hilsen alle oss på Condis Økern

Informasjon i mars

Informasjon til våre kjære medlemmer

Først og fremst ønsker vi å beklage at vi ikke har vært flinkere til å kommunisere med dere i denne frustrerende og vanskelige tiden, etter at vi ble pålagt stenging den 12.mars, med bare noen timers forvarsel. I går ettermiddag vedtok regjeringen å fortsatt holde treningssentrene stengt, frem til 13.april, for å begrense smitten av korona viruset.

Treningsbransjens hovedorganisasjon, Virke, jobber sammen med regjeringen på en kompensasjonspakke for treningssentrene i Norge. Dette for å kompensere det at treningssentrene mistet sin inntekt «over natten», mens utgiftene fortsatte å løpe som vanlig ytterligere en uke, før de nye permisjonsreglene ble vedtatt fredag 20.mars. Etter dette vil treningssentrene bli spart for lønnskostnadene, men nærmere 70% av kostnadene løper videre. Det er ikke vedtatt noen kompensasjonspakke enda, men det jobbes for at medlemmene og treningssentrene skal bli kompensert for den perioden regjeringen har påført treningssentrene å holde stengt. Vi tror, og håper, at dette blir vedtatt i løpet av kort tid, slik de har gjort i både Sverige og Danmark. På denne måten vil vi også etter korona pandemien er over, ha et godt og bredt tilbud av treningssentre.

Dere har alle mottatt en faktura eller blitt trukket fra deres bankkonto for perioden 1.-31-mars, nå den 20.mars. Dette kravet ble sendt ut automatisk fra medlemssystemet vårt rett etter den 1.mars, altså lenge før vi var klar over at vi måtte stenge dørene kl. 18.00 den 12.mars. Vår rutine har vært å gjennomføre avtalegirotrekket i siste halvdel av den måneden dere trener, mens de fleste andre treningssentrene (som SATS og Actic), belaster alle sine kunder i starten av måneden. Dette vil si at kunder ved disse treningssentrene også har betalt for hele mars måned. Vi på Condis Økern har derfor ikke belastet våre medlemmer noe mer enn hva alle andre treningssentre har gjort, forskjellen er bare tidspunktet i måneden vi gjør faktureringen på. Denne krisen er lik for alle landets treningssentre, og Condis Økern kommer til å kompensere medlemmene på lik linje med det SATS og andre konkurrerende sentre vil gjøre.

Vi håper derfor at de fleste av dere har mulighet til å fortsatt være med å betale deres medlemsavgift, når denne blir sendt i begynnelsen av april, for april måned, og i verste fall også videre om dette påkreves, inntil en kompensasjonsmodell er på plass fra regjeringen. Dette for at vi fortsatt skal klare å dekke løpende kostnader gjennom denne krisen. Vi er dog meget godt klar over at mange av dere også er havnet i en vanskelig økonomisk situasjon, og vi vil naturligvis fryse betalingen til de som da ønsker og har behov for dette. Vi må da få skriftlig beskjed om dette innen 31.mars. Dersom du aksepterer å være med på «dugnaden», kan du bare forholde deg rolig. Dere må ikke stoppe trekket i banken, eller velge å ikke betale tilsendt giro, da vil dette bare gå automatisk til inkasso i ettertid.

Ettersom alle ansatte nå er permitterte, må alle henvendelser om dette og evt andre ting, rettes til daglig leder på flg. mail: bengt@condis.no (ved stor pågang kan det ta litt tid med tilbakemelding).

Ønsker dere alle god helse, hold dere friske og aktive i dagene og ukene fremover, så håper vi å sees igjen snart!

Sportslig hilsen Condis Økern