Kjære medlem

Det er med tungt hjerte at vi må stenge dørene våre f.o.m. mandag den 9.november kl. 21.00, og frem til den 1.desember, grunnet spredningen av Covid-19 i Oslo området. Vi har ikke hatt noen smittetilfeller på Condis Økern, men dette er en beslutning tatt av Byrådet i Oslo, hvor alle treningssentre har blitt pålagt å stenge dørene. Vi beklager dette, vi vet at det er vanskelig å forstå hvorfor treningssenteret nå må stenge, og dette er vanskelig for oss også, men vi har intet annet valg enn å stille oss lojalt bak denne beslutningen. Foreløpig vet vi ikke mer enn det som er kommet frem i media, men vi vil komme med mer informasjon etter hvert.

Et spørsmål vi fikk mye av i mars, er «Hva med betalingen?» Svaret på dette er at trekket/fakturaen for perioden 1.-30.november, allerede er sendt ut, og har forfall den 20.november. De som ønsker å kompenseres for de 3 ukene man nå mister i november, kan sende en epost til bengt@condis.no, så justerer vi trekket for desember tilsvarende, slik at dette blir kompensert.

Vi håper dere klarer å finne motivasjon til å holde dere aktive i ukene fremover, slik at dere ikke faller ut av de gode rutinene dere har jobbet så hardt for. Denne vanskelige situasjonen vi nok en gang har kommet opp i, med Corona viruset, gjør det ekstra viktig å være godt rustet, både fysisk og psykisk. Så ta godt vare på deg selv og dine nærmeste, hold dere friske og aktive, så sees vi snart igjen!

Sportslig hilsen oss på

Condis Økern