Navn: Nina Øverby Andreassen
Tittel: Kursleder og Livsstilscoach i Grete Roede
Telefon: 90739756
Epost: nina.andreassen@greteroede.no
Link til Roedekurslederside: https://www.greteroede.no/kursleder/nina.andreassen

Min visjon:

Jeg skal gjøre hva jeg kan for at alle de som ønsker og trenger det skal få mulighet til bedre helse og bedre livskvalitet.

Min Roede-filosofi:

Som kursleder er jeg glødende opptatt av at hver og en blir sett og hørt, slik at vi sammen kan jobbe for å nå den enkeltes mål.
Det å hjelpe mennesker til en bedre livsstil gjennom matglede, motivasjon og fysisk aktivitet er det jeg brenner for. Ikke minst synes jeg selv at jeg har verdens beste jobb som kursleder og gleder meg til hver eneste kurskveld – DET vil du få kjenne på og sammen kan vi skape magi på kurskveldene.

Jeg har også en overordnet tro på at vi mennesker klarer å nå de målene vi setter oss dersom ønsket, viljen og motivasjonen er sterk nok. Jeg vil derfor støtte deg, men også utfordre deg igjennom hele prosessen, slik at du får mulighet til å nå ditt mål og bli der gjennom varige endringer.

Hva er Roede Aktiv:

Roede Aktiv kombinerer trening og kosthold. Kurset er et tidseffektivt treningstilbud for deg som også vil ned i vekt. Her får du kombinasjonen som effektivt vil hjelpe deg med både vektreduksjon og bedre fysisk form.

Vi vet at den mest effektive metoden for å kvitte seg med ekstra kilo er å kombinere sunt kosthold med trening. En ny variant av det gode gamle Grete Roede-kurset gir deltakerne en times felles trim på kurskvelden – trygt instruert av våre erfarne kursledere, som i tillegg lærer deg alt du trenger å vite om sunt kosthold for å kunne gå ned i vekt. Du vil som på øvrige kurs bli fulgt opp på vekt, kosthold og menyvalg.

Hvorfor velge Roede Aktiv?

Når du skal ned i vekt og ønsker å kombinere sunt kosthold og fysisk aktivitet.

Mange sliter med å komme i gang med trening, å få tid nok til å trene, eller rett og slett å velge riktig treningsform. Nå kan du få til alt dette – og samtidig lære hva du skal spise for å gå ned i vekt. Et Roede Aktivkurs hjelper deg ikke bare med vektreduksjon, sunt kosthold og trening, men også med å komme i gang med trening.

Målet med treningen bør være å komme i bedre form og få bedre kondisjon, ikke bare å forbrenne kalorier. Skal du lykkes med å gå ned i vekt og bli der, er det nok viktig at du finner glede ved selve treningen og at den ikke bare er et nødvendig onde for å gå ned i vekt. En varig vektreduksjon har egentlig bare en start og ikke en slutt, du må innarbeide noen vaner som du er villig til å leve med videre og regelmessig trening er en av disse.