Arbeidsgiver: Condis Lørenskog AS

Stillingstittel: Servicemedarbeider

Frist: Snarest

Ansettelseform: Tilkallingshjelp

 

Kvalifikasjoner:

Vi ønsker en person som er kundeservice orientert, kan noe om salg og kasse. At du ikke er redd for å stå alene på vakt eller for å si ifra. Hovedoppgavene vil være service i resepsjonen og svare på kundehenvendelser både på mail, telefon og direkte over disk. Utover disse oppgavene må man påregne litt renhold av egne områder samt i området rundt resepsjonen, og desinfisering av studio og garderober i løpet av dagen. Det er også ønskelig at man stiller opp som vikar på vakter i studio ved behov, og at du kan stille opp på dagtid, kveldstid og helger.

 

Vi har følgende stillinger tilgjengelig:

1 x vikar Servicemedarbeider

 

Stillingen er primært fast i resepsjonen ihht. våre åpningstider mandag – fredag kl.06:00 – 22:00/21:00, lørdager kl.09:00 – kl.17:00 og søndager kl.09:00 – kl.19:00.

 

Personlig egenskaper:

Du må være 20 år. Vi søker personer som:

  • Er utadvendt, fleksible og arbeidsomme
  • Er ansvarsfulle og imøtekommende
  • Er engasjerte og kundeserviceminded
  • Er punktlige og ryddige

 

Vi kan tilby:

  • Personalmedlemskap
  • Hyggelige omgivelser med hyggelige medlemmer
  • 20% ansattrabatt på kioskvarer

 

Om arbeidsgiveren

Condis Lørenskog AS er et lokalt treningssenter i Lørenskog sentrum. Fokuset vårt er på å være det beste lokale treningssenteret og at vi er et sted for hele familien. Condis Lørenskog har vært i drift i 15 år, vi har omkring 2500 medlemmer og er et bemannet treningssenter.

Hos oss kan du trene både i gruppetimer, med styrke og kondisjon i et bredt utvalg av apparater og treningsutstyr. Vi fokuserer på et trivelig treningsmiljø, smilende service og en komplett treningsopplevelse. Det viktigste for oss er at medlemmene trives og lykkes med treningen og tiden man investerer i god helse og fysisk form.

Hvis du ønsker å vite litt mer om oss, gå inn på vår hjemmeside www.condis.no, eller besøk oss på Solheimveien 112, 1473 Lørenskog.

 

Søknad og CV sendes til charlotte@condis.no
Spørsmål om stillingen kan sendes til samme adresse.