Kjære medlem

Vi hadde håpet at vi kunne åpne 14 april, men dessverre ble det ikke sånn. Vi må derfor igjen beklage og si at Condis Lørenskog må holde stengt inntil videre. Vi vet heller ikke noe om når vi evt får lov til å åpne. Ingen vet hvor lenge korona viruset vil true samfunnet vårt, eller når regjeringen slipper opp på de tiltakene som er iverksatt for å begrense spredningen.

Trekket for medlemsavgiften i april ble dessverre sendt til banken allerede før vi måtte stenge 12 mars, derfor har en del av dere allerede betalt faktura med forfall 01 april. De av dere som allerede har tatt kontakt ang frysing av medlemskap vil da ha innbetaling for april «til gode» når vi åpner igjen. Dvs at dersom vi åpner i mai, vil ikke dere måtte gjøre noen innbetalinger før i juni. De av dere som har betalt faktura men ikke fryst, dere vil få samme gode, da vi flytter innbetalingen til neste mnd. Dvs at ingen av dere betaler for april mnd, da det selvfølgelig er gratis frys i denne perioden også.

Vi vil likevel rette en stor takk til dere alle, som har vist så stor forståelse for denne vanskelige situasjonen vi befinner oss i. At så mange av dere sa seg villige til å være med på å støtte oss med å la betalingen gå videre, varmet godt, og viser at Condis Lørenskog er et sted mange liker å være, og å bruke fritiden sin på, så tusen takk for det! Vi vil etter beste evne holde dere informert om situasjonen, og hva som skjer videre.

Skulle dere ha noen spm er det bare å sende epost til post@condis.no. Det er dog noe lengre behandlingstid enn normalt, men vi behandlet etter dato. Ang utmelding: Om dere ikke får hurtig svar, så vil vi likevel se dato for innsendt epost og oppsigelse gjelder deretter.

Vi ønsker dere alle en riktig god og aktiv påske, og gleder oss til å se dere igjen snart !