Dette kan du virkelig glede deg til, for aldri har så effektiv trening vært morsommere!

Corebar er et norsk utviklet gruppetreningskonsept som ikke bare har tatt Norge med storm, men som også er blitt svært populært internasjonalt. Corebar er «full pakke» trening basert på intervall treningsprinsippet. Vi bruker en vektet, bøyd treningsstang under hele timen. Den funksjonelle verdien av Corebaren er at øvelsene blir tyngre, og derfor kan du brenne flere kalorier. Corebaren er bøyd fordi den er tilpasset morsomme signaturøvelser du kun vil finne i denne treningsformen.

Maksimalt treningsutbytte

Treningsutbytte er maksimalt! Du får kondisjon, styrke, balanse, mobilitet- og bevegelighetstrening med spesielt fokus på coremuskulaturen i en og samme treningsøkt, samtidig som dette er gruppetimer det spruter energi og treningsglede av. Dette er gøy, intensivt, svært effektivt og gir raske treningsresultater.

Kom og prøv! Vi har satt opp lanseringsuke fra 01. september.

Du kan velge mellom følgende timer:

Corebar FIT™ (NYHET fra januar 2014!)

FIT står for Functional Integration Training og er en inspirerende og genial time for deg som er moderat til godt trent. I tillegg til å inneholde kondisjonstrening etter intervallprinsippet, er det lagt ekstra fokus på mobilitet og funksjonell bevegelighet i kombinasjon med balanse-, core- og styrkeøvelser. «Full pakke!» her også men med en annen Corebar signatur vri. Svært viktig for mestringsevnen og ditt treningsresultat er den innledende teknikktreningen. Gjennom hele timen brukes COREbaren™, en vektet bøyd treningsstang. Total tid 60 (55) min.

Ønsker du å lese mer om Corebar®? Gå inn på http://www.thecorebar.com/norway/index.html.

Har du spørsmål om Corebar? Ta kontakt med oss i dag.